Herfstsymposium VVGE 2017

Home > Herfstsymposium VVGE 2017

25 november 2017

Locatie: Aalst

De gastro-enterologen uit het denderbekken heten jullie van harte welkom in denderend Aalst, stad van de carnavalvierende ajoinen.

Het wetenschappelijk programma begint met een uiteenzetting over neuro-endocriene tumoren, ingeleid door casussen in samenwerking met jong VVGE. In het tweede deel gaan drie buitenlandse sprekers dieper in op de behandeling van refractaire auto-immune leveraandoeningen. Na de middag komen traditioneel onder de noemer 'frequent en toch niet evident' enkele uiteenlopende topics aan de beurt. Afsluiten doen we deze editie met een vrolijke nooit ipv key note, we verwachten comedian Lukas Lelie.

Overdag is er een gevuld partnerprogramma met bezoek aan het Belfort en een interactieve wandeling over het Aalsterse carnaval, beide UNESCO Werelderfgoed. 's Avonds nodigen we graag iedereen uit voor een feestelijk diner.

Aalst staat bekend om zijn Carnaval. Daarom moedigen wij iedereen aan om (al dan niet helemaal) verkleed te komen! Iedereen die met minstens één carnavalsitem komt, krijgt een Aalsterse verrassing!

Snel en comfortabel parkeren is mogelijk in Parking Postsite (Vaartstraat 18 te Aalst), gelegen op 3
minuten loopafstand van De Werf.

 

Alternatieve parking : Parking de Burcht (Burchstraat rechtover Amylum, 3 minuten wandelen)