Wetenschapsdag : Chronische ziekten, metabolisme en veroudering

Home > Wetenschapsdag : Chronische ziekten, metabolisme en veroudering

Chronische ziekten, metabolisme en veroudering : 10 maart 2018

Locatie: Leuven Campus Gasthuisberg

Graag verwelkomen we jou op de Wetenschapsdag van het departement Chronische Ziekten, Metabolisme en Veroudering - kortweg CHROMETA. Deze dag zal plaatsvinden in Leuven op campus Gasthuisberg op zaterdag 10 maart 2018.

Ons departement zal met trots zijn wetenschappelijk onderzoek aan jou voorstellen alsook de impact die ons onderzoek heeft op de medische vooruitgang. Rond thema's zoals “voeding en metabolisme", "chronische ziekten" en "ouderdom” zal je een interessant geheel van lezingen kunnen bijwonen gegeven door gerenommeerde onderzoekers en artsen uit de verschillende domeinen van ons departement: endocrinologie, maag-darm, lever, longen, thoraxheelkunde, en geriatrie.

Daarnaast zal je ook de gelegenheid krijgen om zelf je gezondheids-ID samen te stellen door aan verschillende doe-het-zelf proefjes en workshops deel te nemen, een echt wetenschappelijk experiment uit te voeren, en/of in gesprek te gaan met een onderzoeker of arts.

Iedereen is welkom; van student tot patiënt, van collega-onderzoeker en -gezondheidsmedewerker tot familie en vrienden.
Mis deze dag niet en registreer vandaag nog!

Het wordt een interessante dag voor jong en oud, voor het hele gezin, voor zij die dromen van een carrière in de wetenschap,
en voor zij die er middenin zitten!

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen!
Namens het CHROMETA departement

Severine Vermeire    
Departementsvoorzitter

Alle info vind je op : www.chrometadag.be