7 - 8 oktober 2020

  Ghent International Endoscopy Quality Symposium (GIEQs)


  2-daags internationaal symposium met gerenommeerde sprekers, gericht op alledaagse technieken in de endoscopie

  niet-VVGE activiteiten

  Ghent International Endoscopy Quality Symposium (GIEQs)

  7 - 8 oktober 2020

  Locatie: Ghelamco Arena (MeetDistrict), Ghent

  We zijn verheugd u uit te nodigen in Gent voor de eerste editie van het Ghent International Endoscopy Quality Symposium (GIEQs), dat door zal gaan op 7 en 8 oktober 2020 in de Ghelamco Arena (MeetDistrict).

  Het merendeel van de gevestigde endoscopie-symposia is gewijd aan complexe technieken die in tertiaire centra worden uitgevoerd. GIEQs zal zich richten op de andere kant van het spectrum; de alledaagse technieken in de endoscopie.

  GIEQs is open voor iedereen die aan endoscopie doet; er zijn specifieke sessies voor artsen, trainees en een apart verpleegkundig symposium voor endoscopieverpleegkundigen - een primeur in België! Door het houden van een 2-daags internationaal symposium met gerenommeerde sprekers, gericht op alledaagse technieken in de endoscopie, hopen we een nieuwe impuls te geven aan de kwaliteit van alle endoscopische ingrepen in België en in heel Europa.

  Wees er bij! Bekijk de teaser video of ga door het programma op www.gieqs.com. En schrijf je in voor 25 juni om van het early bird tarief te genieten.

  GIEQS flyer
  Download flyer
  Locatie

  Adres

  Ghelamco Arena (MeetDistrict)
  Ottergemsesteenweg Zuid 808
  9000 Gent

  Belgium